BIN-opstart  (Buurt informatie netwerk)

Beste wijkbewoners,

 

Op 21 januari werd door de PZ Mira een uiteenzetting gegeven in verband met het opstarten van een BIN, waarbij ook de verschillende manieren van communicatie ter sprake kwamen.

Als wijkcomité vinden wij het een nuttig instrument in de strijd tegen inbraken en tevens een goede manier om informatie te delen en het samenhorigheidsgevoel binnen onze wijk te verhogen.

Wij zouden, voor zover er genoeg draagvlak is om een BIN in onze wijk op te starten, opteren voor het aansluiten op BIN-net, dus het betalend systeem met sms (25sms=12€/jaar, 35sms=13,5€/jaar) en mails (gratis)

Indien u bereid bent om hierop aan te sluiten vragen wij u om per kerende ons volgende informatie te willen verstrekken (deze gegevens zullen louter voor het BIN gebruikt worden) :

Naam        :
Voornaam:
Adres        :
GSM          :
Mailadres:

 

Deze gegevens bezorgen aan Tony Van Den Hende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Dirk Demeulemeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een bestuurslid van het wijkcomité.

 

Wanneer voldoende interesse zullen wij u nog eens samenroepen teneinde de nodige administratieve en praktische zaken op te maken en daarna van start te gaan

 

Namens het wijkbestuur in samenwerking met politiezone MIRA.

 

BIN verg. 2

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

BIN vergjpg