toffe meiden

 

Ben je geïnteresseerd in breien en haken ?

En heb je het hart op de juiste plaats?

LEES DAN VOORAL VERDER!

Want dan kan je zeker terecht bij Anne De Vriese.

Op 19 april 2018 richtte Anne  namelijk een Brei- en Haakclubje op:

"De Toffe Meidenbreigroep",  ondertussen hernoemd tot:

 "De Toffe Meiden Haak en Breigroep Waregem"

De bedoeling van deze groep - vriendenkring is o.a. het maken van knuffels, dekentjes, tasjes, kussens, maar ook truien en mutsen en dit ten voordele van o.a. zieke en minderbedeelde kinderen.

 

Het huidige grote project is voor "Saying goodbye" deze organisatie organiseert o.a. rouwkampen voor kinderen tijdens de vakanties, en die kunnen vooral spreitjes, dekentjes, tasjes en kussens gebruiken.

Saying goodbye

 

Deelnemen is gratis !

 

Wol, haak- en breiboeken zijn ter beschikking maar je mag natuurlijk ook eigen gerief en boeken meebrengen.
Anne de Vriese            

Eén en ander gaat door elke  3de donderdag van de maand van 13.30u. - 16.30u.

in de Holstraat nr 19 bus 3 te Waregem.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met

Anne De Vriese op 0498 11 70 75

Nieuwe leden zijn altijd welkom !

Meer info en foto’s op  de FB pagina van Anne De Vriese en  FB pagina De toffe meidenbreigroep

 P.S. Wie wol wil schenken of restjes wol heeft … Anne zal je heel dankbaar zijn !

 

Veel haak- en breiplezier !

                    Anne de Vriese 4

 

 

 

Image2

 

 

 

 

sofie

 

 

sofie 3

 Sofie Peers vertelt ...

Vroeger, toen ik nog geen juwelen maakte, kon ik uren in de straten rondlopen van shop naar shop slenterend op zoek naar dat ene juweel die mijn persoonlijkheid liet stralen en die mijn outfit volledig maakte.... Veelal keerde ik huiswaarts met een miskoop of zelfs helemaal niets .... ik vond mijn ding niet!.

Zo ben ik zelf juwelen gaan maken, de stijl die ik graag zie, de vorm die me best staat... om maar te zwijgen over de kleuren die ik kan gebruiken waar en hoe ik het wil...

De rode draad…doorheen mijn leven!

Studio Sofiesticated neemt je mee in een wereld vol kunst en fantasie, gedreven door passie en gemaakt met de fijnste materialen … Unieke juwelen op maat volgens jouw persoonlijkheid!

Mijn doel is jouw karakter te verwerken in een ontwerp dat volledig bij jou past….

Zo kan iedereen zien dat jij straalt, zowel van binnen als vanbuiten!

Naast het maken van juwelen in opdracht geef ik ook workshops zilverklei aan volwassenen. Hoe het allemaal gemaakt wordt kunnen jullie leren tijdens een namiddag vullende workshop in een atelier met een verhaal...

Studio Sofiesticated!

Je komt terecht in een leuke groep en een gezellige sfeer. Vaak ontstaan er spontaan babbels die heel intens en persoonlijk kunnen zijn tijdens zo'n workshop zilverklei...

Moest mijn atelier kunnen spreken, dan kon 'zij' er al een boek over neerpennen! Zeg dus nooit 'zomaar een juweel' tegen dat unieke juweel die met jouw handen gemaakt is en volgens jouw persoonlijkheid is gekneed.

Tijdens de zomermaanden juli-augustus kunnen er namiddag vullende workshops zilverklei aangevraagd worden vanaf 4p tot max.10p, zowel tijdens weekdagen als op zaterdag.

 

Tip: De workshop zilverklei is geschikt voor, vrijgezellennamiddag, BFF-namiddag, duo workshop, teambuilding (max10p per groep) of privéworkshop.

Mijn emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: Waregemstraat 189 8792 Desselgem