Onze website blijft vernieuwen. Uniek voor slechtzienden:

Selecteer de tekst (tekst blauw maken speaker ), klik op het

luidsprekertje en beluister de geschreven tekst

 

 

Tony
Beste buren en sympathisanten van de Bilkhage en Aanpalende

 

Na de steeds talrijker georganiseerde en bijgewoonde ‘Dag van de Buren’ - wat alleen luid applaus verdient – zijn we voor de 43e keer toe aan onze overkoepelende feestdriedaagse met de gekende naam BILKHAGEFEESTEN.

 

Het feestprogramma vinden jullie ook binnenin het andermaal verzorgd feestboekje, met de nodige dank aan lay-outverwerker Willy Degloire.

 

Het is trouwens absoluut noodzakelijk om nieuwe bestuursleden te verwelkomen, jong, of minder jong, maar zonder die mensen is een wijkwerking ondenkbaar: wie zich ook wil engageren: de sobadeuren staan rekkewijd open!!

 

Ieder jaar willen we toch ook iets nieuws opnemen, en dit jaar is dat het portretschilderen van  onze wijkbewoners, als onderdeel van onze ‘kermis op het pleintje’ op zaterdagnamiddag. De leden van Sob’art nemen hiervoor potlood en penseel in de aanslag en de resultaten worden wellicht ooit verkocht voor grof geld in een of ander veilinghuis…

 

Ook op zaterdagavond gaat het er iets rustiger aan toe: een gezellige afsluiter van de vinkenzetting met wat gekeuvel, een partijtje kaart, een gezelschapsspel en wie weet een danspasje met de old-timermuziek uit onze juke-box…

 

Onze oprechte dank gaat uit naar allen die zich tijdens de feesten inzetten om er een aangenaam buurttreffen van te maken. En de appreciatie voor die inzet wordt vooral ook uitgedrukt door jullie deelname aan een of ander feestgebeuren.

Ze getuigt van waardering en tezelfdertijd is het een steun naar de wijkwerking.

De inkomsten vloeien terug naar alle wijkbewoners: ze laten ons toe andere activiteiten financieel te ondersteunen.

 

Vandaar ook een gemeend ‘dank-je-wel’ naar de vele adverteerders in het feestboekje, de steun in allerhande vormen van de stad en ook het duwtje in de rug met de aankoop van een steunkaart.

Samen met alle buren maken we er een aangename feestdriedaagse van.

 

Van harte welkom!!

Namens het wijkcomité,
Tony Van den Hende, voorzitter

 

mededelingen

* Vanaf nu staan alle interessante - maar niet meer zo recente -  artikels onder de rubriek " Archief"

   Reeds toegevoegd: "The Faces of Flanders Field"  door Carine Broucke -

* Wie leuke foto's heeft  mag die doorsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.