applaus

 

 

 

 

 

 

 

ezgifcom gif maker

  

 

 

 

Beste buren en sympathisanten van de Bilkhage en Aanpalende,

 

Met 35 deelnemers aan onze 1e activiteit na de wijkfeesten mogen we van een geslaagde start spreken! Frans en Freddy van Het Veen maakten er een mooie fietstocht van, waarvoor dank! Op naar de volgende in de nazomerse rij.

 

Corona was oorzaak dat we de halloweenwandeling drie jaar moesten uitstellen maar dit keer wordt het weer genieten van een avondwandeling door de buurtstraten op de laatste vrijdag van oktober.

 

Ook 11-11-11 wordt opnieuw uit de vergeethoek gehaald met een apero-pannenkoekenverkoop in het Soba de vermelde dag zelf, dus op 11 november.

 

En de sint komt na een verplichte rustpauze weer langs en brengt voor de allerkleinsten een erg leuke namiddag met alles erop en eraan, ook voor de (groot)ouders!

Zaterdag 26 november staat zeker met uitroeptekens op de kalender!!

 

En als ik de eerste kerstversiering zie opduiken in de winkels, kan op 12 december ook het kerstsierschikken in ons wijkhuis niet ontbreken.

Dit keer kunnen we opnieuw een grootmeester in het vak aan het werk zien: Fred Verhaeghe zal voor alle deelnemers een eigen creatie op de feesttafel toveren. Inschrijving wel verplicht.

 

Tenslotte kregen we al bevestiging dat ook de nieuwjaarsreceptie na 3j opschorting weer aangeboden wordt door de stad.

Zondag 8 januari 2023 wordt op het nieuwe jaar het glas geheven met als voornaamste wens “een goede gezondheid!”

 

Alle details vinden jullie verder in het andermaal verzorgde wijkblaadje, dank-je-wel, secretaris Dirk.

 

En natuurlijk ook op de website en onze FB pagina.

 

Blijft alleen nog de afsluitende wens dat de periode rond Kerstmis ergens het oorlogsgeweld kan stoppen en dat we de tekst ‘Vrede op aarde aan alle mensen die van goeden wille zijn’ kunnen waarmaken.

Welkom en dank aan iedereen die zich inzet voor een warme en aangename buurt met een

 

extra applaus voor alle deelnemende buren, het wijkcomité, medewerkers niet-

 

bestuursleden en het stadsbestuur.

 

 

Tony Van Den Hende, voorzitter.

  Click to listen highlighted text! Beste buren en sympathisanten van de Bilkhage en Aanpalende,   Met 35 deelnemers aan onze 1e activiteit na de wijkfeesten mogen we van een geslaagde start spreken! Frans en Freddy van Het Veen maakten er een mooie fietstocht van, waarvoor dank! Op naar de volgende in de nazomerse rij.   Corona was oorzaak dat we de halloweenwandeling drie jaar moesten uitstellen maar dit keer wordt het weer genieten van een avondwandeling door de buurtstraten op de laatste vrijdag van oktober.   Ook 11-11-11 wordt opnieuw uit de vergeethoek gehaald met een apero-pannenkoekenverkoop in het Soba de vermelde dag zelf, dus op 11 november.   En de sint komt na een verplichte rustpauze weer langs en brengt voor de allerkleinsten een erg leuke namiddag met alles erop en eraan, ook voor de (groot)ouders! Zaterdag 26 november staat zeker met uitroeptekens op de kalender!!   En als ik de eerste kerstversiering zie opduiken in de winkels, kan op 12 december ook het kerstsierschikken in ons wijkhuis niet ontbreken. Dit keer kunnen we opnieuw een grootmeester in het vak aan het werk zien: Fred Verhaeghe zal voor alle deelnemers een eigen creatie op de feesttafel toveren. Inschrijving wel verplicht.   Tenslotte kregen we al bevestiging dat ook de nieuwjaarsreceptie na 3j opschorting weer aangeboden wordt door de stad. Zondag 8 januari 2023 wordt op het nieuwe jaar het glas geheven met als voornaamste wens “een goede gezondheid!”   Alle details vinden jullie verder in het andermaal verzorgde wijkblaadje, dank-je-wel, secretaris Dirk.   En natuurlijk ook op de website en onze FB pagina.   Blijft alleen nog de afsluitende wens dat de periode rond Kerstmis ergens het oorlogsgeweld kan stoppen en dat we de tekst ‘Vrede op aarde aan alle mensen die van goeden wille zijn’ kunnen waarmaken. Welkom en dank aan iedereen die zich inzet voor een warme en aangename buurt met een   extra applaus voor alle deelnemende buren, het wijkcomité, medewerkers niet-   bestuursleden en het stadsbestuur.     Tony Van Den Hende, voorzitter. Powered By GSpeech