Onze website blijft vernieuwen. Uniek voor slechtzienden:

Selecteer de tekst (tekst blauw maken speaker ), klik op het

luidsprekertje en beluister de geschreven tekst

 

 

 
 
 
 

Beste buren en sympathisanten van de Bilkhage en Aanpalende,

Nu in ons Vlaams parlement alle beschikbare zitjes zijn ingenomen met onze burgervader Kurt als ooggetuige, is het hoogtijd om ook onze wijkwerking op gang te schieten en dit nu al voor de 45e keer.
De apotheose, onze 45e wijkfeesten staan dit keer volledig geprogrammeerd tijdens het 1e weekend van juli, van zaterdag 4 tot maandag 6 juli 2020 dus. Het programma staat nog als tabula rasa maar het wordt alvast een feesteditie!
Voor de startactiviteiten kunnen we alvast beroep doen op een gekend stramien, startend met onze druk bijgewoonde halloweentocht in onze wijk, waarbij we alle straten aandoen die in het voorbije jaar ook een feestelijk buurttreffen organiseerden wat alle lof en ondersteuning verdient. Het brengt buren bij mekaar en dat blijft ook onze hoofdbetrachting: mensen laten genieten van een aangename buurt.

Sinterklaas komt dit jaar iets later aan in ons Soba, kijk dus goed binnenin naar het aangepaste beginuur! Ons ziekenhuis krijgt ook zijn bezoekje en daardoor is de heilige man iets later liet zijn knecht ons weten.

Ook het aperitief ten voordele van 11/11 op die maandag om 11u verdient extra aandacht!

Kerstsierschikken, de nieuwjaarsreceptie, het petanquetornooi: data die je met één klik op het digitale kalender kan aanstippen! Nu we ook met ons Soba de digitale toer opgaan is dat een fluitje van een cent (hoewel het niet voor elke wijkbewoner zo muzikaal klinkt en de centjes straks ook verdwijnen, daarom: een cirkeltje rond de datum op de gewone huiskalender is al even raadzaam…).
Het afwerken van die kalender kan enkel en alleen met de hulp van de trouwe medewerkers, bestuurslid of gewoon gewaardeerde hulp bij een of andere activiteit: ze rekenen op een al even gewaardeerde respons van onze wijkbewoners!
Mogen de eindejaarsmaanden voor allen de zo nodige familiale en vriendschapsbanden hechter maken! We klinken er alvast op tijdens de nieuwjaarsreceptie!

En voor ik het vergeet: ook onze sob'Art rekent op een bezoekje tijdens hun Buren bij Kunstenaars volgend week-end ( 19 en 20 oktober)

Veel aantekenplezier bij het openslaan van onze Bilkhagemare…

Namens het wijkcomité: Tony Van den Hende, voorzitter.

 Image2

mededelingen
 
 
 

* Vanaf nu staan alle interessante - maar niet meer zo recente -  artikels onder de rubriek " Archief"

   Reeds toegevoegd: "The Faces of Flanders Field"  door Carine Broucke -

* Wie leuke foto's heeft  mag die doorsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.